Goedkope vakantie Nederlandse Antillen?
1. Arke
2. Sudtours
3. Sunweb
4. Ferio
5. Vaya
6. Jiba
7. Thomas Cook
8. Vrij Uit
 

Vakantie in Nederlandse Antillen

Vergelijk vakanties naar Nederlandse Antillen
271 vakanties naar Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen bestaan uit prachtige tropische eilanden gelegen in het Caribische gebied. De Nederlandse Antillen zijn rijk aan een schitterend landschap, fantastische stranden en ideale duikmogelijkheden. Houd je van de zon, zee en het strand, dan zijn de Nederlandse Antillen dé vakantiebestemming die je moet bezoeken. Bonaire, Curaçao, Sint Maarten, Saba en Sint Eustatius: allen bieden ze uitstekende mogelijkheden voor een onvergetelijke zonvakantie!

Bezienswaardigheden in de Nederlandse Antillen

Curaçao is een prachtig Tropisch eiland waar je een ideale zonvakantie kunt houden. Het is een waar vakantieparadijs met prachtige stranden, zeer goede duikfaciliteiten en een schitterend landschap. Willemstad is de hoofdstad van Curaçao, evenals als van de Nederlandse Antillen en is een populaire bezienswaardigheid. Deze aantrekkelijke stad is rijk aan indrukwekkende musea en diverse andere bezienswaardigheden. Bewonder in Willemstad kleurrijke huizen daterend uit de achttiende eeuw.

Bonaire is een ander tropisch eiland dat ook erg populair is onder de internationale toerist. Bonaire is vooral bekend om de uitstekende duikmogelijkheden. Een waar paradijs dus voor de duikliefhebber. Verder kun je er een heerlijke zonvakantie houden. Een belangrijke bezienswaardigheid in Bonaire is Kralendijk, dat tevens de grootste plaats is in Bonaire. Kralendijk is rijk aan een prachtige boulevard en beschikt over historische forten die je kunt bezichtigen.

Sint Maarten is één van de 3 populairste eilanden van de Nederlandse Antillen. Dit tropisch eiland beschikt over schitterende stranden en staat bekend om het wilde nachtleven. Je kunt er ook duiken en genieten van diverse andere watersportactiviteiten. Philipsburg is een populaire vakantiebestemming in Sint Maarten. Deze prachtige stad is rijk aan schitterende stranden en een fascinerende natuur. Samen met een tropische sfeer is Philipsburg een ideale zonbestemming in de Nederlandse Antillen.

Eten in de Nederlandse Antillen

In de Antillen kun je heerlijk eten. De Antilliaanse keuken is breed en divers en beschikt over heerlijke gerechten. Vis is het meest populair in de Antillen. Een specialiteit is Ayaka, dat een indianengerecht is gemaakt van vlees en maïsmeel. Wat drinken betreft zijn vruchtsappen erg populair. Uiteraard ontbreken de heerlijke cocktails niet.

Klimaat in de Nederlandse Antillen

De Nederlandse Antillen beschikken over een zeer aantrekkelijk klimaat met hoge temperaturen gedurende het hele jaar. Denk aan temperaturen boven de 30 graden. Je kunt de Antillen elk moment van het jaar bezoeken vanwege het ideale klimaat. Je kunt het best reizen naar de Nederlandse Antillen wanneer het er niet té druk is. Dit is in de periode tussen mei en december.

Reizen naar de Nederlandse Antillen

Voor een vakantie in de Nederlandse Antillen heb je een paspoort nodig. Een visum is niet vereist. De gele koorts vaccinatie is verplicht, indien je vanuit een gele koorts gebied komt.

Hoofdstad
 
Willemstad
Aantal inwoners
 
235,000
Taal
 
Papiamento, Engels, Nederlands
Valuta
 
ANG
Reistijd
 
ca. 11 uur
Voltage
 
110 Volt

Vind je vakantie
Welk land wil je bezoeken?
Welke plaats wil je bezoeken?
 

Plaatsen in Nederlandse Antillen

Ander Land


Profiteer van gratis reisadvies!
Wil je gratis reisadvies ontvangen over Nederlandse Antillen of bestemmingen in Nederlandse Antillen? Stel je vraag en ontvang direct advies waar je wat aan hebt! Klik hier om je vraag te stellen.