Goedkope vakantie Kaapverdië ?
1. Arke
2. Sudtours
3. Sunweb
4. Ferio
5. Vaya
6. Jiba
7. Thomas Cook
8. Vrij Uit
 

Vakantie in Kaapverdië

Vergelijk vakanties naar Kaapverdië
38 vakanties naar Kaapverdië

KaapverdiŽ bestaat uit een groep eilanden gelegen aan de kust van Afrika. Het land is rijk aan prachtige zandstranden, fascinerende natuur met indrukwekkende vulkanen en een groot aanbod aan watersportactiviteiten. Het is een waar vakantieparadijs in Afrika, met uitstekende mogelijkheden voor zowel een heerlijke zonvakantie, als een interessante natuurvakantie. Deze unieke vakantiebestemming moet je zeker bezocht hebben!

Bezienswaardigheden in KaapverdiŽ

KaapverdiŽ beschikt over uitstekende zandstranden waar je een heerlijke zonvakantie kunt houden. Het land is populair vanwege de goede mogelijkheden voor watersport. Denk aan duiken, windsurfen en jetskiŽn. KaapverdiŽ is een paradijs voor de watersportliefhebber. Praia is de hoofdstad van KaapverdiŽ die beschikt over prachtige stranden en een wild nachtleven. De winkelmogelijkheden zijn tevens zeer goed. Praia is in het bijzonder bekend om de beroemde evenementen die jaarlijks worden georganiseerd. Tijdens carnaval in februari is de stad dan ook bomvol met lokale en internationale toeristen.

Eten in KaapverdiŽ

De Kaapverdische keuken kent veel invloeden van de Portugese keuken. Niet verwonderlijk, gezien KaapverdiŽ in het verleden een kolonie was van Portugal. Een specialiteit van KaapverdiŽ is Cachupa, dat een bonenschotel is die in combinatie met maÔs wordt geserveerd. Vis wordt ook veel gegeten door de Kampeerders. Caldo de Peixe is een beroemde visstoofpot.

Klimaat in KaapverdiŽ

KaapverdiŽ beschikt over een tropisch klimaat met warme zomers en milde winters. De temperaturen zijn vrijwel altijd tussen de 20 en 30 graden. Zelden heb je er temperaturen die beneden de 20 graden zijn. Houd rekening met veel regen in de periode tussen augustus en oktober. Toch is KaapverdiŽ een ideale vakantiebestemming die elk moment van het jaar bezocht kan worden. Voor de meeste zon, moet je vooral tussen november en juli een bezoek brengen aan dit aantrekkelijke land.

Reizen naar KaapverdiŽ

Voor een vakantie in KaapverdiŽ heb je een paspoort nodig die geldig moet zijn na je vertrek. Ook een visum is vereist indien je wilt reizen naar KaapverdiŽ. Qua vaccinaties wordt er een aantal vaccinaties aanbevolen. Deze zijn de Hepatitis A en de DTP vaccinaties. Houd tot slot rekening met malaria.

Reistijd
 
ca. 7 uur
  

Vind je vakantie
Welk land wil je bezoeken?
Welke plaats wil je bezoeken?
 

Plaatsen in Kaapverdië

Ander Land


Profiteer van gratis reisadvies!
Wil je gratis reisadvies ontvangen over Kaapverdië of bestemmingen in Kaapverdië ? Stel je vraag en ontvang direct advies waar je wat aan hebt! Klik hier om je vraag te stellen.