Over Vakantieplaneet

Vakantieplaneet is een website die je de mogelijkheid biedt om vakanties te vergelijken van betrouwbare en bekende touroperators in Nederland. Er wordt op de website onderscheid gemaakt tussen complete reizen met vervoer en enkel hotels zonder vervoer. Ook worden voordelige last minutes naar de populairste vakantiebestemmingen live geupdate. Je kunt gebruik maken van een uitgebreide filter waarmee je vakanties erg handig naar eigen wens kunt verfijnen. Op die manier kun je handig en snel je gewenste vakantie vinden en uiteindelijk boeken.

Bij ons draait het enkel om het vergelijken. Op Vakantieplaneet.nl kun je naast prijzen, ook hotels en vakantiebestemmingen met elkaar vergelijken. Zo voorzien wij je van alle relevante informatie die je nodig hebt, voordat je een vakantie boekt.

Indien je eerst vakantiebestemmingen wat dieper wilt gaan verkennen, dankun je hiervoor een bezoek brengen aan de persoonlijke pagina van de gewenste vakantiebestemming. Hier kun je uitgebreide reisinformatie lezen, foto’s en video’s bekijken en wordt het 7-daagse weerbericht getoond.

Vakantieplaneet.nl verkoopt zelf geen vakanties, maar heeft partnerschappen gesloten met betrouwbare en bekende touroperators in Nederland. Het doel van Vakantieplaneet.nl is dan ook dat jij uiteindelijk de meest voordelige vakantie vindt. Vervolgens kun je op de website van de betreffende touroperator de vakantie boeken.

Voor vragen en opmerkingen, kun je via info@vakantieplaneet.nl contact opnemen met ons.

vind je gewenste vakantie
Welk land wil je bezoeken?
Welke plaats wil je bezoeken?

Profiteer van gratis reisadvies!
Wil je gratis reisadvies over vakantie- bestemmingen, hotels of reisaanbieders? Wacht dan niet langer en neem direct contact met ons op! Klik hier voor verdere details